annoncering med google ads

Fang dine kunder midt i deres købsrejse

På Google kan folk søge efter noget, de kan foretage sig eller købe, eller et sted at tage hen. Vi kan få din annonce vist øverst og forrest på Google i lige præcis det øjeblik, hvor folk søger efter produkter eller ydelser som dem, du tilbyder.

Få vores forslag
vores kompetencer

Kompetencer

Google Ads har åbnet en helt ny verden af muligheder inden for digital annoncering. Få din virksomhed vist med det samme, når folk søger efter det, du tilbyder.

Search

Denne metode til betal-per-klik-marketing placerer annoncer på Googles søgemaskineresultatsider baseret på de søgeord, der bruges i søgeforespørgslen.

Display

En afgørende del af enhver displayannoncekampagne er at vælge, hvilke hjemmesider du ønsker, at dine annoncer skal vises på. Gør det rigtigt, og dette kan være en meget lukrativ form for annoncering.

Shopping

Shopping-annoncer bruger dine historiske produktdata, så de genererede leads er mere kvalificerede, hvilket typisk resulterer i en meget højere konverteringsrate.

Data & analyser

Annoncesporing er vigtigt, da det hjælper os med at holde styr på vores kampagner. Det hjælper med at analysere præstationen i forhold til de opstillede mål.

Remarketing

Vis dine produkter eller tjenester til interesserede kundeemner ved at vise din annonce på relaterede hjemmesider for at forblive top-of-mind, når de er klar til at købe.

YouTube

Annoncering på YouTube involverer sædvanligvis at placere pre-roll, mid roll og post-rolle annoncer ved hjælp af video- og bannerreklame på videoer, som din målgruppe ser.

om denne service

Vi skaber effektive Google Ads-kampagner

Du hælder ikke længere penge i afløbet og ser intet til gengæld. Vi samarbejder med virksomheder som din for at optimere deres Google Ads-kampagner til øgede klikrater, konverteringsrater, reducerede omkostninger pr. kundeemner og i sidste ende flere kunder.

Få vores forslag
Step 1

Søgeordsanalyse

Vi udfører dybdegående søgeordsanalyser for at se, hvordan du og dine konkurrenter rangerer på søgemaskinens resultatsider.

Step 2

A/B-testing

Vi udvælger kun de bedst effektive annoncer til dit betalte annonceringsbudget, hvilket giver dig de bedste resultater til den laveste pris.

Step 3

Mål & skaler

Vi viser dig præcis, hvordan vores service hjælper dig gennem regelmæssige rapporter, der er væsentlige, men alligevel kortfattede.

processen bag

Få din egen personlige Google Ads-specialist

Vi har aldrig for travlt til at besvare dine spørgsmål. Den specialist, der passer til din virksomhed, vil arbejde side om side med dig, give personlige opdateringer og hjælpe dig gennem eventuelle vanskeligheder undervejs.

Få vores forslag
Case Study

Vi skabte 998% ROAS med Google Ads for Timeless Art

Tatoverings- og piercingbutikker er der mange af. Timeless Art blev etableret i april 2011 af Jim Veggerby med henblik på at skabe en butik, der kunne skille sig ud fra de gamle, fordomsfulde tattoo-butikker.

Jim Veggerby
Indehaver, Timeless Art
998%
ROAS (Omsat 9,98 kr. pr. krone brugt)
Vi har arbejdet sammen med +100 virksomheder, herunder:
få vores forslag på din udfordring

Vi er klar til at hjælpe dig.
Udfyld vores formular.

Vi sidder altid klar til at hjælpe dig mellem kl. 9 og kl. 16.
Udfyld formularen herunder for at efterlade en besked til os.

Tak! Vi har netop modtaget din besked og vender retur hurtigst muligt.
Ups! Der gik noget galt, da du udfyldte formularen. Prøv venligst igen.